Az ember nevelése a mesterségek mestersége... Kutassuk ki és találjuk meg azt a módot, amellyel a tanítók kevesebb munkája mellett a diákok mégis többet tanulnak: az iskolákban kevesebb legyen a zúgolódás, undor és a hiábavaló küszködés, annál több a szabadidõ, az öröm és a szilárd elõrehaladás: a keresztény államban pedig kevesebb legyen a sötétség, zavar és a széthúzás; annál több a fény, a rend, a nyugalom és a békesség.
Saját termékek

  Céginfó  
  Könyvek  
  Oktatótáblák  
  Viccek  
  Mesekönyvek  
  Portré sorozatok  
  Oktatótábla sorozatok  
  Kapcsolat  
  Hírek  


Kereskedelmi áruk

  iskolabútorok  
  Játszótéri játékok  
  K+P Arborétum  
  Company for sale  
  Ingatlan eladás  


Nyomda

  Offszetnyomás  
  Szitanyomás  
  Polónyomás  
  Állásajánlatok  


Irny az j kezd oldal!

Hírek

Az oldal folyamatos frissítés alatt van!

2008-12-05
Az elmúlt években mindenki számára észrevehetõvé vált az oktatás színvonalának visszaesése. A visszaesés annak tudható be, hogy az oktatási intézmények az elmúlt 5 év során a költségvetéstõl szemléltetõ eszközökre anyagi eszközt nem kaptak. A Comenius-Karád Kft. az elmúlt 2 év során Románia részére románra lefordított oktatótábláiból a sokszorosát szállította a román iskolák részére. Kiadónk úgy véli gyakorló tanárokkal együtt, hogy az iskolákon való megtakarítást a kormányzat a jövõben sokszorosát fogja költeni egészségügyre illetve bûnügyre.

2008-12-05
Kiadónk az elmúlt években kiadta a Vállalkozz okosan címû tankönyvét, valamint a hozzá csatlakozó feladatgyûjteményt. Könyvünk teljes egészében lefedi a tantervi kívánalmakat, valamint a vizsgakérdéseket. Számos iskolakönyveinket eredményesen használja. Könyvek megrendelhetõk közvetlenül a kiadónknál.

2008-12-05
A Comenius Kiadó Kft. kiadta és legyártotta az Ügyesfüzetek címen az óvodák részére az iskolára való felkészítésre tervezett sorozatát: 0202 Ügyes füzet környezet csökk. kép. 0203 Ügyes füzet matematika 0204 Ügyes füzet Betû elem gy. 0206 Ügyes füzet matek (középsõ csoportok részére) 0207 Ügyes füzet Környezetismeret (nagycsoportosok részére) A tankönyvjóváhagyó bizottság sorozatunk jóváhagyását megtagadta, Kiadónk a bevásárlóközpontokon és a Líra boltokon keresztül sorozatunk megvásárlását lehetõvé tette, melynek sikere alapján bebizonyosodott, hogy a jóváhagyó bizottság tévedett, mivel az elmúlt pár hónapban Ügyes füzeteinkbõl, több mint 2000 darab került értékesítésre. Nagyobb óvodai megrendeléseket jelentõs kedvezménnyel szolgáljuk ki.

2008-12-05
A Comenius Karád Kft. megtervezte, valamint kiadta angol, német és francia nyelvû beszéltetõ oktatótábla sorozatát. Ez honlapunkon megtekinthetõ. Ezzel az idegen nyelv oktatásához komplex oktatótábla sorozatokkal rendelkezünk, tekintettel arra, hogy a német és angol nyelvekhez a korábbi években elkészítettük a német és angol ragozási tábláinkat is.

2008-12-05
A Comenius Kiadó Kft. az elmúlt évben a biológiai oktatótábláiból válogatva kiadta, illetve legyártotta Az élõvilág Atlasza I-II. kötetét. Az élõvilág Atlasza I. kötet: Környezetismeret élõvilág V. élõvilág VI. Az élõvilág Atlasza II. kötet: növénytan állattan rendszertan ökológia Kiadás elõtti elõkészületben van a 3. kötetünk, melynek témája: Embertan Sejtelmélet Egészséges életre való nevelés.

2008-12-05
A Comenius Kiadó Kft. a különféle megszorítások miatt kereskedelmi stratégiát változtatott. Az elmúlt években erõsítettük profilunkat színes, illusztrált mesekönyvek kiadásával, melynek keretében elkészítettük a Petõfi Sándor: János Vitézének, valamint Arany János: Toldijának színes kivitelét. Illusztrált mesekönyveinket forgalmazzák a bevásárlóközpontok, valamint a Líra és Lant Rt. könyvesboltjai.

2009-05-18
A Comenius Kiadó Kft. felszámolás miatt oktatótábláiból 15% engedményt biztosít, 10 db feletti rendelés esetén kedvezmény megegyezés szerint alakítható.


© 2003 Mind IT Kft.