Nagypapa mondókái 2.

Comenius 2010 Bt. » Elektronikus Bolt » Könyvek » Mesekönyvek » Nagypapa mondókái 2.

Nagy Andrea - Nagypapa mondókái 2.

 

Méret: A/4-es (210x297cm)

Kemény borító, cérnafűzött kivitel

Terjedelem: 48 oldal

Belív: 100g-os simított offset

4 szín color (színes ábrák)

Súly: 420 g

Vastagság: 15 mm

Illusztráció: 42 db

Grafika: Starkné Máté Judit és Sirkó Attila

Szerző: Nagy Andrea

 

Leírás:

Mind két kötetet Nagy Andrea szegedi, nagyon tehetséges, óvónő írta. Mindezt tette az óvodában eltöltött 25 év tapasztalata alapján az óvodás korú gyerekek lelkivilágát ismerve A rajzokat, szintén tehetséges, Starkné Máté Judit valamint Sirkó Attila készítette. A könyv megszületésének ötlete a kiadótól származik. Ismert, hogy a mondókák jelentősen javítják a gyerekek beszédkészségét. A könyv megjelenése a benne szereplő grafikák szinte elvárják a szülőtől, hogy gyerekeiknek olvassanak belőle. Az egész oldalas, színes képekkel illusztrált kötetben negyvenegy illetve negyvenkettő, állatokról és növényekről szóló mondóka sorakozik, melyek az ábécérendben szerkesztett tartalomjegyzék segítségével könnyen visszakereshetőek.

 

 

 

A kis csimpánz – üggyel-bajjal, Az anyján lóg éjjel-nappal. Nyakán-hátán kapaszkodik, Csak is hozzá ragaszkodik. A mama nem nyugtalan, Bár a kölyök csintalan. Csámpás-szõrös karja-lába, Füle kajla, nagy a szája. Anyja szerint mégis szép, Hiszen rá hasonlít épp.

Nagypapa mondókái: A kis csimpánz – üggyel-bajjal,Az anyján lóg éjjel-nappal.Nyakán-hátán kapaszkodik,Csak is hozzá ragaszkodik.A mama nem nyugtalan,Bár a kölyök csintalan.Csámpás-szõrös karja-lába,Füle kajla, nagy a szája.Anyja szerint mégis szép,Hiszen rá hasonlít épp.
Mennyiség
Raktáron

Price: 1 995,00 HUF

Loading Kosár frissítése...
LoadingFrissítés...