Bemutatkozás

Kedves látogatónk!

Örömmel tapasztaljuk, hogy honlapunkat egyre többen látogatják: pedagógusok, tanárok, tanítók, de az sem kizárt, hogy a sorban gyermeket nevelő szülők is vannak. Cégünk oktatási segédanyagokat készít, ami ma már a ritka szakmák közé tartozik. Nagy öröm számunkra, hogy mindezek ellenére, oktatási szezonban látogatottságunk meghaladja havi háromezret. Számomra külön meglepetés, hogy a háromezer látogató húsz százaléka külföldi. Közöttük nagy számban szerepelnek Szlovákiából, Romániából, Ukrajnából, Egyesült Államokból, Angliából, Németországból, Oroszországból, Franciaországból, de előfordulnak kínai és indiai látogatók is.

A fejlődés megkívánta, hogy honlapunkat újratervezzük, és a követelményeknek megfelelően kibővítsük azokkal az idegen nyelvű taneszközeinkkel, oktatótábláinkkal, melyeket az elmúlt évek során magyar nyelvről lefordítottunk román, ukrán, orosz, szlovák, horvát nyelvekre, de folyamatban van a német és az angol fordítás is. 38 éves tapasztalatunk, mellyel napi munkánkat végezzük, azt mutatja, hogy az egyik leghatékonyabb taneszköznek (minden modernizációs kísérlet ellenére) az oktatótábla bizonyult.

Az elmúlt 30-35 évben számos kísérlet történt az oktatási módszerek korszerűsítésére, melyekről bebizonyosodott, hogy hatékonyságban meg sem közelítik a hagyományos képi szemléltetést. Oktatótábláink kétfunkciós eszközök: egyrészt dekorációs, másrészt oktatási igényeket is kielégítenek. A közoktatásban a 6-14 éves korosztály szellemi képességei rendkívül változatosak. Vannak gyermekek, akik könnyen és gyorsan tanulnak, és vannak gyermekek, akiknek a felfogása lassúbb, ezért nem váltak be a modern taneszközök. Vagyis: a gyermekek közötti különbséget a tanító nem tudta ellensúlyozni, ezért a lemaradók száma az elmúlt években egyre növekedett.

 

Cégünk ebben kíván segíteni az oktatási intézményeknek, iskoláknak. Kiadónk a modern technika igénybevételével egyedi gyártást biztosít, ami azt jelenti, hogy a honlapon szereplő szakmai anyagok bármikor, egy-két héten belül legyártásra kerülnek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy képanyagunk gazdagsága, mely mind egyedi képgrafika, a digitális és informatikai módszerek estén is felhasználhatók illetve alkalmazhatók.

Jelenleg minden tantárgyhoz van oktatótáblánk, portrésorozatunk, valamint az elmúlt másfél évtizedben nyolcvan féle tankönyvet adtunk ki. Neves szerzőink közé tartoztak: Dr. Gyapay Gábor (történelem), Egedy Mária (irodalom), Nagy Baló András (matematika) a Fasori Gimnáziumból, Tóth László tanár úr (fizika tankönyv + kísérletek CD-n) a Fazekas Gimnáziumból.

Reméljük, hogy sikerül látogatóink igényeit kielégíteni, az eredményesebb oktatás érdekében!

 

Tisztelettel:
A Kiadó

2 hozzászólás a(z) “Bemutatkozás” bejegyzéshez

  1. Ez egy hozzászólás, az admin részéről.
    A hírfolyamban minden hírhez bárki hozzászólhat.
    Itt mód van arra, hogy érdeklődjön a Comenius kiadó termékei iránt.
    A hozzászólásokhoz nem kell regisztrált felhasználónak lenni, bár nem árt. A hozzászólás írójának kell lennie korábban elfogadott hozzászólásának, ahhoz hogy megjelenjen a hozzászólás. Ez azt is jelent, hogy egy elfogadott hozzászólással rendelkező látogató szabadon hozzászólhat.

  2. Kedves Vali e9s Jf3zsi!d6rfclf6k, hogy jf3l e9rzitek magatokat.c9n is je1rtam Genove1ban e9s Ne1polybanifjfa komorban. Csode1latos e9lme9ny volt.Tove1bbi kellemes utaze1st. Sikert-vitalite1st.Szia Je1nos

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>