Bemutatkozás

Kedves látogatónk!

Örömmel tapasztaljuk, hogy honlapunkat egyre többen látogatják: pedagógusok, tanárok, tanítók, de az sem kizárt, hogy a sorban gyermeket nevelő szülők is vannak. Cégünk oktatási segédanyagokat készít, ami ma már a ritka szakmák közé tartozik. Nagy öröm számunkra, hogy mindezek ellenére, oktatási szezonban látogatottságunk meghaladja havi háromezret. Számomra külön meglepetés, hogy a háromezer látogató húsz százaléka külföldi. Közöttük nagy számban szerepelnek Szlovákiából, Romániából, Ukrajnából, Egyesült Államokból, Angliából, Németországból, Oroszországból, Franciaországból, de előfordulnak kínai és indiai látogatók is.

A fejlődés megkívánta, hogy honlapunkat újratervezzük, és a követelményeknek megfelelően kibővítsük azokkal az idegen nyelvű taneszközeinkkel, oktatótábláinkkal, melyeket az elmúlt évek során magyar nyelvről lefordítottunk román, ukrán, orosz, szlovák, horvát nyelvekre, de folyamatban van a német és az angol fordítás is. 38 éves tapasztalatunk, mellyel napi munkánkat végezzük, azt mutatja, hogy az egyik leghatékonyabb taneszköznek (minden modernizációs kísérlet ellenére) az oktatótábla bizonyult. Folytatás

Tippek

A kis képek generálása folyamatos frissítéssel történik. Javasolom, hogy a legfrissebb állapot megtekintéséhez, frissítse az oldalt a böngészőben.

illustration clip art of little asian/japanese style drummer boy/man, walking and tapping drum

Tipp!

Az oldal tetején elhelyezett képre kattintva mindig a kezdő oldal jelenik meg.

 

Tipp!

Amennyiben egy oldalon a képek torzítva jelennek meg frissítse az oldalt!