Gyászjelentés

Galéria

Ez a képtár 1 fotót tartallmaz.

Szomorúan értesítjük mindazokat, akik ismerték, tisztelték és szerették, hogy Kiss József a Comenius Kiadó Kft. és a Comenius 2010 Bt. alapítója, 2017. július 23-án, életének 78. évében elhunyt. Akaratának megfelelően hamvainak búcsúztatására, szűk családi körben későbbi időpontban kerül sor.

Dear Visitors

Dear Visitors,

Through statistics of our website we usually monitor how many people visit it.

During the last 2 decades we followed the classical educational pathways.

I think, it was the main reason why our home page is visited even by foreigners from more than one hundred countries, much to our pleasure, of course.

Unfortunately, owing to my old age I do not think my health and  physical condition will let me to conquer the international market of school equipments.

For this reason I have decided to sell my publisher firm together with all the manufacturer’s rights.

I do not wish to deal with either the production or the distribution of school equipments in the future.

 

If you are interested in matter, do not hesitate to enquire in Hungarian or English languages at our e-mail address: info@comeniuskft.hu.

 

Pomáz, 2014. április 15.

Kissné Papp Éva

 

Magunkról

Cégünk a Comenius 2010 Bt. az oktatás területén, belföldön és külföldön is egyaránt egyre ismertebbé válik. Cégünk elsősorban az oktatás területén dolgozik, fő feladatunknak az óvodás és iskoláskorú gyerekek oktatásának elősegítése.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a folyamatosan gyenge színvonalú oktatást figyelembe véve elsősorban a szülőknek segítünk azzal, hogy a web áruházunk tankönyvei, mesekönyvei, kifestői, sőt oktatótáblái is elérhetővé váljanak, amennyiben a tanulásban érdekelt szülők érdeklődését kiváltják.

Oktatótábláinkat az iskolák részére A/0 (84×114 mm) méretben gyártatjuk. Tanulói méretben is kapható mely mérete 285×420 mm amit elsősorban a mértékegység táblázatoknál ajánljuk. Kiadónk az elmúlt két évtizedben nyolcvan féle tankönyvet, tizennégy féle mesekönyvet, hét iskola előkészítő füzetet óvodásoknak, négy kifestőt, kettő szakácskönyvet valamint a kétkötetes Az Élővilág Atlaszt adta ki.

Sajnálatos módon az elmúlt 4 év során meg kellet tapasztalnunk, hogy az ország területén esetenként még a városokban is bezártak a könyvesboltok, többek között ezért nem tudunk a vásárlók közelébe jutni. Továbbá meg kellett tapasztalnunk azt is, hogy a nagy multinacionális vállalatokkal a magyar könyvekkel, mesekönyvekkel óvodai előkészítőkkel képtelenség tisztességes módon kereskedni. Ezért úgy döntöttünk, hogy a szakmában kivételes lehetőséget biztosítva csináljuk meg web-áruházunkat. A könyvek megismerését segíteni fogja, hogy web-áruházunkon keresztül könyveinkbe bele is lapozhatnak. Ebből kifolyólag, senki nem fog zsákbamacskát venni, a könyvválasztás ezzel megkönnyebbül és a kedves vásárló nem fog csalódni.

Folytatás

Toldi

A Toldi, ma bekerült az Elektronikus boltba.
A felnőttek sokszor mondják, hogy a mai gyerekek nem szeretnek olvasni. Ezért kiadónk, Arany János Toldiját az olvasási kedv megteremtése érdekében 39 négyszínes illusztrációval látta el. Az illusztrációk hatására bebizonyosodott, hogy könyvünket már a 8-9 éves gyerekek is olvassák.

Részlet:

ELSŐ ÉNEK.

,Nyomó rúdat félkezével kapta vala,
Buda felé azzal utát mutatja vala.‘

Ilosvai.

Folytatás

Tippek

A kis képek generálása folyamatos frissítéssel történik. Javasolom, hogy a legfrissebb állapot megtekintéséhez, frissítse az oldalt a böngészőben.

illustration clip art of little asian/japanese style drummer boy/man, walking and tapping drum

Tipp!

Az oldal tetején elhelyezett képre kattintva mindig a kezdő oldal jelenik meg.

 

Tipp!

Amennyiben egy oldalon a képek torzítva jelennek meg frissítse az oldalt!